June 23, 2015

Mermaid backstage



Тема русалки для меня не нова. В далеком 2012 году, когда на подиуме вовсю так или иначе эксплуатировался этот образ, я уже бралась за его интерпретацию и воплощение. Но то была моя самая первая съемка и...вы понимаете, как это было. Что бы ни было внутри тебя, но понимание многих вещей приходит только с опытом.
На этот раз у истоков идеи стоял визажист, получилась настоящая командная работа. Эта съёмка знаменательна еще и сотрудничеством с невероятно талантливой Таней Сухаревой, дизайнером одежды Astrium. Мне везёт на случайные находки и удивительные совпадения, вот таким же образом, когда начала готовиться к этой съемке я и наткнулась на Танины потрясающие платья, плащи и пальто.
Ну и как обычно у нас бывает в последнее время, бешеный темп двух часов на всё про всё: на мэйк, пиццу, переодевания и съёмку семи образов. Что ж, в этом определенно что-то есть.


Mermaid theme isn't a new one for me. In so distant 2012 when this look was in every fashion show on runway, I have already undertook an embodiment of this idea. But this was my very first shooting, and...you can imagine how it was. No matter what's inside you, you can realize many things only through practical experience.
This time our make-up artist was the creator of the idea, and it was really team work.This project is also remarkable for the collaboration with talented Tanya Suhareva, designer of Astrium clothes. I am lucky as to the random finds and happy coincidences, like in that case, when I came across Tanya's lovely dresses and coats.
And as usual we have only two hours for all: preparations, shooting of seven looks, make-up and pizza. But well, that is definitely something.



1 comment:

  1. Beautiful post my dear!!! This is my new post http://blondelafemme.blogspot.ru/2015/06/dresslinkcom.html Welcome! )

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS